Ge en gåva

Stadsmissionen arbetar för att hjälpa människor som lever i utsatta livssituationer. Med din gåva är du med och stöttar vårt arbete och tillsammans gör vi vårt samhälle mänskligare.

Din gåva gör skillnad, tack!

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du en mycket viktig del i vårt arbete. Du möjliggör för att vi ska kunna hjälpa fler, varje dag, året runt. Många av de människor vi träffar har ingenstans att ta vägen och är i stort behov av stöd på olika sätt. Som månadsgivare är du med och stöttar människor som lever i utsatta livssituationer. Ger du 200 kr eller mer kan du också vara berättigad skattereduktion för ditt bidrag. Ditt bidrag gör skillnad, varmt tack!

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

I nästa steg skickas du vidare till betalsidan för Swish.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Östergötlands Stadsmissions integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®